Bursa Valisi Harput Mustafakemalpaşa'da

18-09-2009 Valisi Şahabettin Harput ilçemize gelerek kaymakamlık ve belediyeye ziyarette bulundu. Kaymakam Kazım Karabulut ve üst düzey protokol tarafından hükümet binası önünde

Bursa Valisi Harput Mustafakemalpaşa'da

Bursa Valisi Şahabettin Harput ilçemize gelerek kaymakamlık ve belediyeye ziyarette bulundu.

Kaymakam Kazım Karabulut ve üst düzey protokol tarafından hükümet binası önünde karşılanan Vali Şahabettin Harput, ilçede göreve yeni başlayan Kaymakam Kazım Karabulut'u tebrik etti. Yapılan görüşmeler esnasında ilçe hakkında genel bilgiler alan Harput, hükümet binasını gezerek ilçeye yetersiz olduğunu dile getirdi.

Daha sonra belediyeye ziyarete gelen Vali Harput ve beraberindeki heyeti Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları ve daire amirleri karşıladı. Başkan Sadi Kurtulan ilçenin çok eksikliklerinin olduğunu, bu eksiklikleri zamanla gidereceklerini, ancak ilçe halkının sabırsız davrandığını dile getirerek projelerinden bahsetti. Mustafakemalpaşa'ya ait Tümbüldek kaplıcalarının son durumu ve turistik yerler hakkında da bilgiler alan Vali Harput, ilk fırsatta gelip bu yerleri görmek istediğini belirtti.

İlçenin sorunlarının da tartışıldığı görüşmelerin ardından belediyeden ayrılan Vali Harput'a Başkan Kurtulan günün anısına Mustafakemalpaşa'yı tanıtıcı kitap ve çini tablo hediye etti.