Geri Dön

Bursa protokolüne nezaket ziyareti

07-02-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Bursa Barosu ve Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.      Bursa Adliye

Bursa protokolüne nezaket ziyareti

07-02-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Bursa Barosu ve Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.      Bursa Adliye

     Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Bursa Barosu ve Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
     Bursa Adliye binasında Baro Başkanı Avukat Zekeriya Birkan ile bir araya gelen Başkan Kurtulan, avukatların yargının içerisinde vatandaşın sesi olduğunu söylerken, bir hukuk kurumu olan baroların ise demokratik yönetim anlayışı çerçevesinde yol gösterici, önemli meslek kuruluşlarının başında geldiğini kaydetti.
     Mustafakemalpaşa’nın yakın bir zamanda modern bir Adliye Sarayı’na kavuşacağı müjdesini veren Başkan Kurtulan; “ Adliye’nin yeni bir binaya kavuşması öncelikli konularımızın başında geliyor. Adalet hizmetini bodrum katlarından saray standartlarındaki binalara taşımanın gayreti içerisindeyiz. Mahkeme salonları, hâkim, savcı ve baro odalarıyla yeni bir Adliye binasını ilçemize kazandıracağız” diyerek Baro Başkanı Birkan’a ihalesi 10 Ocak’ta yapılan proje hakkında bilgiler verdi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Baro Başkanı Avukat Zekeriya Birkan ise yeni Adliye’nin değişen ve gelişen Mustafakemalpaşa için önemli bir adım olacağını belirterek; “ Vatandaşlarımızın daha modern bir binada hizmet alması, meslektaşlarımızın ise adalet hizmetini en iyi şekilde verebilmesi için yaptığınız bu çalışmalar bizleri çok sevindirdi.
     Mustafakemalpaşa Adliye Sarayı’nın yeriyle ilgi sorunun çözümünde gösterdiğiniz çabalara, tüm meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
Başkan Sadi Kurtulan daha sonra Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Süleyman Şahin’i makamında ziyaret etti.
     Mustafakemalpaşa Stadı’nın devriyle ilgili İl Müdürlüğü nezdinde girişimlerde bulunan  Başkan Kurtulan, gençlik ve spor merkezi kompleksinin tamamlanması konusunda Dr. Şahin’le fikir alışverişinde bulundu
     Belediye Başkanı Kurtulan,  Mustafakemalpaşa’da önemli bir gençlik potansiyeli olduğunu ve 1995 yılında başlatılan ancak bugüne kadar tamamlanamayan spor ve gençlik kompleksini de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliği yaparak tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.
     Dr. Süleyman Şahin ise Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, işbirliği içerisinde Mustafakemalpaşa için yapılacak yatırımlarına destek olacaklarını söyledi.
     Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ayrıca; Bursa İl Jandarma Komutanı Albay Vedat Çolak, Bursa İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve Bursa İl Karayolları Müdürü İsmail Kartal’a nezaket ziyaretinde bulundu.
 
.