Bursa Milletveliklerimizin Belediyemize ziyareti

27-07-2009 Temmuz 2009 Pazartesi günü Bursa Milletvekillerimizden Ali KUL ile Canan CANDEMİR ÇELİK ilçemize ziyarette bulundu. Bursa Milletvekillerimiz KUL ile CANDEMİR ÇELİK’in

Bursa Milletveliklerimizin Belediyemize ziyareti

27 Temmuz 2009 Pazartesi günü Bursa Milletvekillerimizden Ali KUL ile Canan CANDEMİR ÇELİK ilçemize ziyarette bulundu.

Bursa Milletvekillerimiz KUL ile CANDEMİR ÇELİK’in ziyaret programlarında ayrıca Belediye Başkanımız Sadi KURTULAN da vardı. Başkanımızı makamında ziyaret eden Milletvekillerimiz, Mustafakemalpaşa hakkında yeni dönemde yapılması düşünülen projelerle ilgili bilgi aldılar. Karşılıklı görüş alış verişi ile keyif içerisinde geçen görüşmenin ardından Bursa Milletvekillerimiz Belediyemizden ayrılarak Gençlik ve Spor eski Bakanı Şükrü ERDEM’ i de ziyaret ettiler.