Bulgar tekvandocular Mustafakemalpaşa’da

22-06-2012 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yaz gelişim kampı için Mustafakemalpaşa’ya gelen Bulgaristanlı milli tekvandocuları ziyaret etti.      Aralarında milli takım tekvandocularının da

Bulgar tekvandocular Mustafakemalpaşa’da

Aralarında milli takım tekvandocularının da bulunduğu 10 kişilik Bulgaristan Gladyatör Spor Kulübü ekibi, Türk Milli Takımı ve Mustafakemalpaşa Belediyespor tekvandocuları ile birlikte yapacakları ikili yaz gelişim kampı için Mustafakemalpaşa’ya geldi.

Mustafakemalpaşa’nın ev sahipliğinde, 30 Haziran’a kadar devam edecek kampın ilk gününde Kapalı Spor Salonu’nda genç sporcularla bir araya gelen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, sporun ülkeler arasındaki sınırları kaldırarak, sevgi ve güzellikleri arttırdığı söyledi.

Belediye olarak Balkanlarla kardeşlik ilişkileri olduğunu ve bu bağları spor alanına da taşımak istediklerini kaydeden Başkan Kurtulan, toplam 42 kişilik sporcu kafilesinin yer aldığı kampın, ülkeler arasındaki dostluğun ileriye taşınmasına vesile olacağına inandığını kaydetti.

Genç tekvandocularla tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a takım filaması hediye eden Bulgaristan Milli Takım Tekvando Antrenörü Hristo Micahaev ise 10 yıldır çeşitli turnuvalar için Bursa’ya geldiklerini söylerken, ilk kez ziyaret ettikleri Mustafakemalpaşa’da olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Türk Milli Takımı Tekvando Antrenörü İlhan Aşkın’da kampın iki ülke tekvandocularının gelişimi için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, Başkan Sadi Kurtulan’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

.