Bülent Arınç’tan Başkan Kurtulan’a tebrik ziyareti

02-06-2014 Yardımcısı Bülent Arınç, Mustafakemalpaşa’yı ziyaret ederek, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde kazandığı başarıdan dolayı kutladı. Arınç’a ziyaretinde;

Bülent Arınç’tan Başkan Kurtulan’a tebrik ziyareti

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Mustafakemalpaşa’yı ziyaret ederek, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde kazandığı başarıdan dolayı kutladı. Arınç’a ziyaretinde; AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ve Bursa Valisi Münir Karaloğlu eşlik etti. Adnan Menderes Meydanı’nda Mehter Takımı’nın gösterileriyle karşılanan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, protokolle selamlaşmasının ardından beraberindeki heyetle birlikte Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne geçti.   ‘Halk hizmeti takdir etti’   Başkan Kurtulan’ı makamında ziyaret eden Arınç, tebrik ve başarı dileklerinde bulundu. Mustafakemalpaşa’da kazanılan başarıdan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Bülent Arınç; “Siyasetin çok güçlü olduğu Mustafakemalpaşa’da Başkanımızın geçmiş dönemdeki icraatları ve halkımıza duyduğu sevgi tekrar takdir edildi. 30 Mart’ta yoğun bir çalışma yapıldı, halkın gönlüne girildi. Belediye Başkanımızda bir gönül insanı olarak, bu süreçte her kesimden vatandaşla güzel bir iletişim kurdu. Parti teşkilatı, çalışma arkadaşları ve Büyükşehir Belediye Başkanımız da bütün imkânlarıyla seferber oldu. Sonuçta Mustafakemalpaşa’da tarihe geçecek bir başarı kazandık. Önümüzdeki beş yılı da hizmetler ve halkın desteği ile altın bir sayfa olarak tarihe geçirmek istiyoruz. Başkanımıza güveniyoruz, bütün imkânlar elindedir, yeni dönemde de Büyükşehir’le işbirliği içinde çalışacaktır. Bizde hükümet olarak her zaman Mustafakemalpaşa ile birlikte olacağız” dedi.   ‘Altın bir sayfa açacağız’   Mustafakemalpaşa’yı her alanda çağdaş hizmet ve kaliteli yatırımlarla tanıştırmanın gayreti içinde olduklarını belirten Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, şöyle konuştu; “ Mustafakemalpaşa’nın bir otoyol üzerinde bulunması, kaliteli insan nüfusuna sahip olması, tarım alanında çok iyi tesisleri bünyesinde bulundurarak, kaliteli üretim yapılması ve ihracata katkı vermesi bizim açımızdan dikkat çekicidir. Kamu yatırımları olarak, hastanesi, adliyesi ve diğer bütün imkânlarıyla her şeyi daha güzel yapmaya gayret ediyoruz. Hastane önümüzdeki süreçte hizmete girecektir, diğer konularda da bizden kaynaklı hiçbir gecikme yoktur. Mustafakemalpaşa’nın bir eğitim kenti olmasını gönlümüz arzu ediyor. Üniversitemizin Mustafakemalpaşa’da fakülte ve yüksek okullar açması için çalışacağız. Diğer okullarımızın da derslik ihtiyaçlarını karşılayacağız. Yeni öğretmen atamaları yapacağız. Sağlık alanında bir eksikliğimiz yok. Aile hekimliği, sağlık ocakları ve uzman hekimleri içinde barındıran mükemmel bir hastane Mustafakemalpaşa halkının hizmetinde olacak. Geçtiğimiz dönem mimarisi ve kullanışlılığı ile dikkat çeken Belediye Binası’nı hizmete açmıştık. Özellikle Adnan Menderes Meydanı ve Esnaf Çarşısı şehrin merkezine yakışan bir şekilde tamamlandı. Taş Mektep’te sosyal anlamda kullanılmaya başlandı. Başkanımız bu dönemde ne vaat ettiyse yapmanın gayreti içinde olacağız. Beş yıl sonrada bir kez daha halkın denetiminden geçeceğiz. Mustafakemalpaşa’nın güzel insanlarına daha mutlu ve huzurlu bir yaşam sağlamak için yola çıkan Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan ve Belediye Meclis Üyeleri’ni kutluyor, sağlık ve başarılar diliyorum.”   ‘Güzellikleri birlikte yaşayacağız’   Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 30 Mart’ta Mustafakemalpaşalıların verdiği emaneti, vaat edilen hizmetleri yerine getirmenin sorumluğu ile koruyacaklarını söyledi. Başkan Kurtulan; “ Bize güvenerek, milletimize bir kez daha hizmet etme olanağı sunan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç’a, Genel Merkezimize ve Milletvekillerimize müteşekkiriz. Başbakan Yardımcımızın bu yoldaki desteğini hep yanımızda hissettik. Söz verdiklerimizi dik durarak yerine getirmeyi bize öğütlemiştir. Büyükşehir Belediye Başkanımızda bir ağabey olarak bizlere her türlü ilgi ve yardımı esirgememiştir. Önümüzdeki dönemde bu güzellikleri Mustafakemalpaşalılarla birlikte paylaşmanın azmi içinde teşkilatımızla birlikte yola çıktık. Mustafakemalpaşalılar gelecek beş yılda kaliteli bir hizmet dönemi yaşayacaktır” dedi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ziyaretin ardından Mustafakemalpaşa Belediyesi Onur Defteri’ni imzaladı. Başkan Sadi Kurtulan’da ziyaret anısına Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a vazo hediye etti.