‘Bu düğümden Kurtulmalısın’

22-10-2010 Mustafakemalpaşa Belediyesi Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliği ve Yeşilay Bursa Şubesi tarafından ‘Sigaranın zararları ve sigara tiryakiliği’ konulu konferans düzenlendi.

‘Bu düğümden Kurtulmalısın’

Barış Çokan Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansa Yeşilay Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Serhat Yamalı konuşmacı olarak katılırken, özellikle öğrencilerin konferansa ilgisi çok yüksekti. Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Eren ve Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Nuray Laçiner, çok sayıda öğrenci ve öğretmenin de katıldığı konferansta, Dr. Serhat Yamalı, sigaranın zararlarını anlattı ve öğrencilere çeşitli uyarılarda bulundu.

Konferans sonrasında Başkan Yardımcısı Mustafa Eren, Yeşilay Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Serhat Yamalı’ya çiçek takdim etti.

.