Bu Bayram İhtiyaç Sahipleri “ El Ele Mağazası”ndan Giyiniyor

19-09-2009 Belediyesi Yerel Gündem 21' ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım çalışmalarına devam ediyor. İlçemizde yer alan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın durumlarına göre giyecek, ev

Bu Bayram İhtiyaç Sahipleri “ El Ele Mağazası”ndan Giyiniyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi Yerel Gündem 21' ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım çalışmalarına devam ediyor.

İlçemizde yer alan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın durumlarına göre giyecek, ev eşyası ve gıda yardımı yaparak bir nebze de olsa vatandaşların ihtiyaçlarını gideren Yerel Gündem 21 “El Ele Mağazası” bu yıl ramazan ayında toplam 84 aile 228 kişiye giyecek, 13 aileye ev eşyası ve 60 aileye de gıda yardımında bulundu. Birçok vatandaşımızın bayram alışverişlerinin de karşılandığı “El Ele Mağaza” sı bu ramazan birçok ihtiyaç sahibi vatandaşımızın yüzünü güldürdü.

Yapılan yardımlarla ilgili açıklamada bulunan Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Nuray Laçiner “ İlçemizde yer alan hayırsever vatandaşlarımız ve esnaflarımızın katkılarıyla bu yıl El Ele Mağazamıza giyecek ve ev eşyası olarak birçok ürün bağışlandı. Buradaki ürünlerimizin dağıtımını ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı rencide etmeden gerçekleştiriyoruz. Ramazan ayında da bir çok aileye giyecek ve ev eşyasının yanında gıda yardımlarında da bulunduk. Amacımız ilçemizde gerçekten ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olabilmek. Bu amaçla daima yanımızda olan hayır sever vatandaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyor, bütün Mustafakemalpaşa halkının da Mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.