BTB’den Başkan Kurtulan’a ziyaret

14-04-2014 Ticaret Borsası heyeti, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından Bursa’daki belediye başkanlarına

BTB’den Başkan Kurtulan’a ziyaret

Bursa Ticaret Borsası heyeti, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından Bursa’daki belediye başkanlarına kutlama ziyaretinde bulunan Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Meclis Başkanı Mehmet Aydın ile yönetim Kurulu üyeleri Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’la bir araya geldi. BTB Başkanı Matlı, Mustafakemalpaşa ve Karacabey’in tarımsal kalkınmanın Bursa’daki lokomotifi olan bölgelerin başını çektiğini söylerken; “ Bu dönemde yerel yönetimlerle birlikte masaya oturarak üretime, istihdama dönük yapılabilecek girişimleri güçlü bir şekilde ortaya koyacağız. Bursa, değerlerimize sahip çıktığı sürece marka gücünü arttıracaktır. Mustafakemalpaşa’nın değerlerini üretime dönüştürecek her atılımda Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’ın yanındayız” dedi. Mustafakemalpaşa’nın tarımsal ve hayvancılık faaliyetlerinde yeniden ön plana çıkması için yapılabilecek çalışmaların ele alındığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise yeni dönemde üreticilerin kazanması adına daha akılcı projeler üretmeye yönelik geniş çaplı bir işbirliğine gideceklerini söyledi. Başkan Kurtulan; “ Mustafakemalpaşa’nın markalarını güçlü bir üretime dönüştürecek projelere ihtiyacı var. Son dönemde canlı hayvan borsası oluşturulması gibi girişimler ön plana çıktı. Bu projeleri destekliyoruz. Mustafakemalpaşa’nın ekonomik değerlerine hep birlikte sahip çıkacağız” dedi.