Bozcaada Yarı Maratonu’nda Tanzer Dursun 3. oldu

31-05-2011 Bozcaada'da 10 kilometrelik "New Balance Yarı Maraton Yarışı" yapıldı. Mustafakemalpaşa Belediyespor’dan Tanzer Dursun 3. oldu.          Bozcaada'da 10 kilometrelik "New Balance

Bozcaada Yarı Maratonu’nda Tanzer Dursun 3. oldu

Bozcaada'da 10 kilometrelik "New Balance Yarı Maraton Yarışı" yapıldı. Bozcaada Kaymakamlığı ve Bozcaada Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen yarışa, yaklaşık 700 sporcu katıldı. Yarışmada birinciliği Murat Yılmazer, ikinciliği Oğuz Omur alırken, Mustafakemalpaşa Belediyespor’dan Tanzer Dursun 40-44 yaş grubunda üçüncülüğü elde ederken, genel sıralamada ise 1.30.55 dakikalık dereciyle 12. oldu.

Yarışma sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Bozcaada Kaymakamı İbrahim Çenet, Belediye Başkanı Mustafa Mutay ile Bozcaada Garnizon Komutanı Binbaşı Celil Moran tarafından verildi.

.