Bölge Tiyatrosu turneye çıkıyor

25-04-2016 Mustafakemalpaşa Belediyesi Bölge Tiyatrosu, Susurluk ve Karacabey’i kapsayan turneye çıkıyor. Bu sezon kuruluşunun 16. yılını kutlayan Mustafakemalpaşa Belediyesi Bölge Tiyatrosu, perde sanatındaki performansı ile 7’den 70’e herkese ulaşıyor.

Bölge Tiyatrosu turneye çıkıyor

Türk Geleneksel Tiyatrosu’nun çağdaş bir klasiği olan ‘Fehim Paşa Konağı’nı 27 Mart Tiyatrolar Günü’nde Mustafakemalpaşa’da sahneleyen Bölge Tiyatrosu oyuncuları, büyük beğeni toplayan oyunu bu kez Susurluk ve Karacabeyli tiyatro severlerle buluşturacak.

Edebiyatın usta kalemi Turgut Özakman tarafından 1979 yılında yazılan ‘Fehim Paşa Konağı’ adlı iki perdelik müzikal komedi oyunu, 26 Nisan Salı saat 20.30′da Susurluk Belediye Parkı’nda, 29 Nisan Cuma saat 20.30′da ise Karacabey Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Yönetmenliğini Ziya Kantir’in üstlendiği oyun, Sultan 2. Abdülhamit’in son günlerine ve İstanbul’un meşrutiyet öncesindeki sosyal yaşamına mercek tutuyor.