Bölge Tiyatromuz TRT Radyo’ya konuktu.

17-04-2009 Nisan 2009 Pazartesi günü TRT Radyo’da yayınlanmakta olan Gecenin İçinden adlı programa Bölge Tiyatro’muz (M.B.T.) Bölüm Şefi B.Seçkin Kaymaz konuk

Bölge Tiyatromuz TRT Radyo’ya konuktu.

13 Nisan 2009 Pazartesi günü TRT Radyo’da yayınlanmakta olan Gecenin İçinden adlı programa Bölge Tiyatro’muz (M.B.T.) Bölüm Şefi B.Seçkin Kaymaz konuk oldu.

Hazırladıkları programda her hafta bir tiyatrocuyu konuk eden TRT, bu hafta Belediyemiz Bölge Tiyatro Sorumlusu B.Seçkin Kaymaz’la sohbet etti. Geçtiğimiz günlerde 15.Bartın Uluslararası Tiyatro Festivali’nden davet alarak 10 gün süren festival etkinliklerine katıldı. Bartın Festivali’nde gözlemci olarak görev alan B.Seçkin Kaymaz, bu festivale katılmamızın ilçemiz içinde önemli bir yeri olduğunu ve burada Mustafakemalpaşa’dan bahsetme ve Mustafakemalpaşa’yı dışarıya tanıtma fırsatı yakaladıklarını belirtti.

Ayrıca programda Mustafakemalpaşa’da tiyatronun serüveninden ve genel anlamda tiyatromuzun güncel sorunlarından bahsedildi. Yaklaşık 15 dakika süren sohbet esnasında M.B.T.’nin bu yılki ve geleceğe dair projelerine de yer verildi.