Birinci Havacılık Festivali düzenleniyor

01-06-2010 Mustafakemalpaşa Havacılık Festivali ilçe kaymakamlığı ve belediye işbirliğinde gerçekleştiriliyor. Mustafakemalpaşa’da bu yıl ilkinin gerçekleştirileceği Mustafakemalpaşa Havacılık festivali 05-06 Haziran 2010 tarihlerinde

Birinci Havacılık Festivali düzenleniyor

Birinci Mustafakemalpaşa Havacılık Festivali ilçe kaymakamlığı ve belediye işbirliğinde gerçekleştiriliyor.

Mustafakemalpaşa’da bu yıl ilkinin gerçekleştirileceği Mustafakemalpaşa Havacılık festivali 05-06 Haziran 2010 tarihlerinde Çördük Köyü Elkızı Tepesin de yapılacak.

05 Haziran 2010 Cumartesi günü saat 14:00’de başlayacak olan programın ilk günün de; yamaç paraşütü ve tandem yamaç paraşütü uçuşları, yamaç paraşütü açık mesafe yarışması ve model uçak gösterileri yer alıyor. 06 Haziran 2010 Pazar günü ise saat 09:00’dan itibaren devam edecek olan program da yine yamaç paraşütü ve tandem yamaç paraşütü uçuşları, yamaç paraşütü açık mesafe yarışması ve model uçak gösterileri, ödül ve plaket töreni yer alıyor.

İlçemizde ilk kez gerçekleştirilecek olan havacılık festivaline tüm halkımız davetlidir.