BİM Birleşik Mağazaları A.Ş. Mustafakemalpaşa’da 3. Mağazasını Açtı

15-05-2009 Mayıs 2009 Cuma günü saat 10:00’da gerçekleştirilen açılışa; İlçe Kaymakamı Adem Saçan, Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan, BİM A.Ş. Genel Müdürü

BİM Birleşik Mağazaları A.Ş. Mustafakemalpaşa’da 3. Mağazasını Açtı

15 Mayıs 2009 Cuma günü saat 10:00’da gerçekleştirilen açılışa; İlçe Kaymakamı Adem Saçan, Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan, BİM A.Ş. Genel Müdürü İlkay Doğu, BİM A.Ş yetkili ve çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Tüm Türkiye’de yaşanan kriz döneminde ilçe ekonomisine katkı sağlayarak 3. mağazalarını açan BİM A.Ş.’nin ilçe halkımıza hayırlı olmasını dileyerek açılış kurdelesini kesen Kaymakam Adem Saçan, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile birlikte mağazayı gezdi.

Kurtulan “ Gerçek efendi bu memlekete hizmet edendir. İlçemizde BİM mağazaları olarak 3. bir şubenin açılması ilçe halkımız içinde büyük bir şans. Kaliteli ürünleri uygun fiyatla perakende olarak sunan BİM mağazaları ilçemizde 3. şubelerini açtılar ve 4. sünün de yakın tarihte açılacağının bilgisini verdiler. İlçemizde ekonomik anlamda bir hareketlilik sağlanmasına katkıda bulunan yetkililere ilçe halkım adına teşekkür ediyor ve hepimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Açılışa özel indirim uygulayan markete vatandaşların ilgisi de oldukça yoğundu.