Geri Dön

Bilardonun yıldızları Antalya'da parladı

15-03-2017 Mustafakemalpaşa Belediye Spor Bilardo Takımı, Türkiye Şampiyonası'nda bir altın ve bir bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Bilardonun yıldızları Antalya'da parladı

15-03-2017 Mustafakemalpaşa Belediye Spor Bilardo Takımı, Türkiye Şampiyonası'nda bir altın ve bir bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Bilardo Takımı, Türkiye Şampiyonası'nda bir altın ve bir bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Antalya Belek'te düzenlenen 1.Etap Yıldızlar Pool Bilardo Türkiye Şampiyonası'nda ıstaka mücadelesi veren Belediye Spor bilardocularından Serhat Kunduzcu U-17 Yıldız Erkekler de birinci, Zeynep Beyza Ay ise Yıldız Kadınlar da üçüncü oldu. Madalyaya uzanan genç sporcular şampiyona dönüşü Belediye Spor Koordinatörü Atilla Taşören ve antrenör Cüneyt Nadi Okurlar ile birlikte Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'ı ziyaret etti. Milli Takım için ümit veren başarılı bilardocuları kutlayan Başkan Sadi Kurtulan, Türkiye Şampiyonası'nda alınan bu derecelerin gururunu yaşadıklarını söyledi. Bilardonun Mustafakemalpaşa’da giderek ilgi gören bir spor olduğunu belirten Başkan Kurtulan; " Bilardo, tıpkı diğer spor dallarında olduğu gibi, çocukları zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak, sosyal yaşantılarını renklendiriyor. Bununla birlikte sporda centilmenlik ve kazananı tebrik etmek gibi erdemlerde küçük yaşlarda sporcularımızın hayatına giriyor. Bilardoya verdiğimiz desteğin meyvelerini almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu başarılar bilardoya ilgiyi daha çok arttıracak ve örnek olacaktır. Böylesine büyük turnuvalarda kazanılan dereceler sporcularımıza tecrübe olarak geri dönüyor. Bu başarıdan dolayı bilardocularımızı kutluyor, onları yetiştiren antrenör ve ailelerine teşekkür ediyorum " dedi. Başkan Kurtulan ziyarette yıldız bilardoculara hediyeler verdi.