Geri Dön

Belediyespor’un hedefi; Yeni yıl da yeni başarılar

30-12-2011 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan,  kurulduğu 2001 yılından beri ilçede yaşayan gençlerin spora yönelmesi ve yetiştirilmesinde büyük pay sahibi olan

Belediyespor’un hedefi; Yeni yıl da yeni başarılar

30-12-2011 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan,  kurulduğu 2001 yılından beri ilçede yaşayan gençlerin spora yönelmesi ve yetiştirilmesinde büyük pay sahibi olan

    Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan,  kurulduğu 2001 yılından beri ilçede yaşayan gençlerin spora yönelmesi ve yetiştirilmesinde büyük pay sahibi olan Belediyespor’un antrenörleriyle yemekte bir araya geldi.  
    Spor da 2011 yılının değerlendirildiği yemekte konuşan Başkan Kurtulan, yeni yılla birlikte Belediyespor’un daha aktif olacağını, bununla birlikte genç kuşakların spora teşvik edilmesinde her türlü çalışmayı yapacaklarını söyledi.
    Öğretmenevi’ndeki yemekli toplantıya; Belediye Başbakanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Galip Çakmakçı, Belediyespor İdari Koordinatörü Önder Balta, Atletizm Antrenörü Tanzer Dursun ve Mehmet Sarıoğulları, Basketbol Antrenörü Muzaffer Manav, Bilardo Antrenörü İsmail Ayva, Güreş Antrenörü Sabahattin Ayyıldız ve Ahmet Bey, Karate Antrenörü Necip Kaplan ve Tekvando Antrenörü Sertaç Sağır katıldı.   
    Yemekte konuşan Belediyespor İdari Koordinatörü Önder Balta, kulübün çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 7 branşta faaliyet gösteren kulüpte 251 sporcunun bulunduğunu, 2011 yılında bu spor dallarında takım ve ferdi olarak önemli başarılar kazandıklarını dile getiren İdari Koordinatör Önder Balta, yeni yılda yeni başarılar hedeflediklerini belirtti.
    Takım antrenörlerinin sezon değerlendirmelerini dinleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise en büyük amaçlarının insanların hayatına sporu dâhil etmek olduğuna dikkat çekti. Belediyespor’un Mustafakemalpaşalı gençlerden oluştuğuna vurgu yapan, başarının öz kaynakların iyi ve planlı bir şekilde kullanılarak gelebileceğine inandığını kaydeden Başkan Kurtulan; “ Belediyspor olarak biz, sporcu yetiştiren bir kulüp olmalıyız. Sporu yaşam tarzı haline getirmeliyiz. Yeni yılla birlikte Belediyespor’un çalışmalarını, faaliyetlerini öne alacağız. Gönüllülük esaslı olarak ciddi bir şekilde çalışarak gençlerimize spor yapmanın değerini anlatacağız. Okullarımızla temasa geçerek, daha çok öğrencimizi spora yönlendirmeliyiz. Başarı bununla birlikte mutlaka gelecektir.  Ödül yönetmeliği hazırlayarak, meclise getireceğiz. Bu yeni sporcuların yetişmesi için önemli bir adım olacak. Ayrıca sporcu ve ailelerinin bir araya geleceği organizasyonlar yapacağız. Aileler, çocuklarının başarılarının heyecanını duyacak. Aileler çocuklarını bize güvenle teslim ediyor, sorumluluğumuz çok büyük, ama hocalarımız da sporcularına kendi çocukları gibi çok özen gösteriyorlar. Belediyspor’u kuranlardan, emek verenlerden Allah razı olsun. Bizde bu kulübü daha ileriye götürmek için çalışacağız. 2012 yılının takımlarımıza hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. 

    Başkan Sadi Kurtulan, yemeğin ardından Belediyespor takım antrenörlerine hediye çantası verdi.

 

.