Belediyespor, potada startı verdi

01-09-2010 Belediyespor altyapı takımları yeni sezon hazırlıklarına başladı.   2010-2011 sezonunda Basketbol branşın da Bursa Yerel liglerinde mücadele edecek olan Mustafakemalpaşa Belediyespor altyapı

Belediyespor, potada startı verdi

Mustafakemalpaşa Belediyespor altyapı takımları yeni sezon hazırlıklarına başladı.

2010-2011 sezonunda Basketbol branşın da Bursa Yerel liglerinde mücadele edecek olan Mustafakemalpaşa Belediyespor altyapı takımları, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne ait spor salonunda hazırlıklarına başladı. 4 Ekim 2010 tarihinde başlayacak olan liglere Mustafakemalpaşa Belediyespor; Yıldız Erkek, Küçük Erkek, Minik Erkek, Küçük Bayan ve Minik Bayan Takımı kategorilerinde katılacak. Mustafakemalpaşa Belediyespor Basketbol takımları antrenörü Muzaffer Manav, hazırlıkların çok iyi başladığını belirterek, “lig başlayana kadar hazırlıklarımız sürecek ve lige eksiksiz olarak gireceğiz” diye konuştu.