Belediyespor Orhangazi’de Fırtına gibi esti

10-05-2010 Orhangazi Belediye Başkanlığı Karate Kupası Müsabakaları Orhangazi Kapalıspor Salonu’nda yapıldı. 09 Mayıs Pazar günü Orhangazi’de gerçekleştirilen müsabakalara Bursa, Balıkesir, Bilecik ,İzmit,

Belediyespor Orhangazi’de Fırtına gibi esti

Birinci Orhangazi Belediye Başkanlığı Karate Kupası Müsabakaları Orhangazi Kapalıspor Salonu’nda yapıldı.

09 Mayıs Pazar günü Orhangazi’de gerçekleştirilen müsabakalara Bursa, Balıkesir, Bilecik ,İzmit, Sakarya, Eskişehir ve Yalova illerinden 450 bay bayan sporcu katıldı. Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Takımı ümit bayanlarda üçüncü olurken, genç erkeklerde ve büyük erkeklerde 5 maç kazanarak birinci oldular. Dereceye giren sporculara madalyaları Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar tarafından takdim edildi.