Belediyespor’lu atletler Runtalya Maratonu’nda koştu

14-03-2011 Mustafakemalpaşa Belediyespor’lu atletler 6. Uluslararası Runtalya Maratonu’nda ilçemizi temsil ettiler.       Antalya’da yapılan ve dünyanın dört bir yanından çok sayıda atletin

Belediyespor’lu atletler Runtalya Maratonu’nda koştu

Antalya’da yapılan ve dünyanın dört bir yanından çok sayıda atletin katıldığı 6. Uluslar arası Runtalya Maratonu’nda Mustafakemalpaşa Belediyespor Kulübü atletleri de mücadele etti. Şiddetli fırtına ve yağışlı bir havada gerçekleşen şampiyonada Mustafakemalpaşa Belediyespor’dan Tanzer Dursun 3.12.40’lık derecesi ile 24.’ncü olurken, ilk defa maraton koşan Mehmet Sarıoğulları da 4.08.30’luk derecesi ile yarışı başarıyla tamamladı.