Belediyespor Karatecilerinden Derece Üstüne Derece

16-11-2009 Kasım 2009 tarihleri arasında Gürsu Kapalı Spor Salonu’nda 4 ilin katılımıyla “ 10 Kasım Ata’yı Anma Karate Turnuvası” gerçekleştirildi. Mustafakemalpaşa Belediyespor

Belediyespor Karatecilerinden Derece Üstüne Derece

14-15 Kasım 2009 tarihleri arasında Gürsu Kapalı Spor Salonu’nda 4 ilin katılımıyla “ 10 Kasım Ata’yı Anma Karate Turnuvası” gerçekleştirildi.

Mustafakemalpaşa Belediyespor Kulübü Karatecilerinin de katıldığı turnuvada sporcularımız gösterdikleri üstün performanslarıyla tam not aldı. Mustafakemalpaşa Belediyespor 2001 yılından bu yana Türkiye genelinde 15 Türkiye Şampiyonluğu, 8 Türkiye ikinciliği, 16 Türkiye üçüncülüğü, 2 Balkan Şampiyonalığı, 3 Balkan ikinciliği, 5 Balkan üçüncülüğü, Avrupa üçüncülüğü, Dünya beşinciliği gibi büyük başarılara imza attı.

Gürsu’da düzenlenen 10 Kasım Ata’yı Anma Karate Turnuvası’ndan karatecilerimiz yine 6 birincilik, 2 ikincilik ve 5 üçüncülük elde ederek ilçemize döndü.

Bugüne kadar aldıkları başarılar da basında resim ve isimlerinin yer almasıyla çabuk havaya girerek performanslarında düşme yaşandığını belirten Belediyespor antrenörü Necip Kaplan, bundan sonraki bölge maçlarında sporcuların isimlerinin açıklanmayacağını belirtti.