Belediyespor Karatecilerimiz Yine Dereceyle Döndü

20-05-2009 Mayıs Zafer Kupası Yıldız Ümit Genç İller Arası Karate Şampiyonası gerçekleştirildi. 16-17 Mayıs 2009 tarihlerinde Kestel Kapalı Spor Salonu’nda yapılan karşılamalar

Belediyespor Karatecilerimiz Yine Dereceyle Döndü

19 Mayıs Zafer Kupası Yıldız Ümit Genç İller Arası Karate Şampiyonası gerçekleştirildi.

16-17 Mayıs 2009 tarihlerinde Kestel Kapalı Spor Salonu’nda yapılan karşılamalar oldukça heyecanlı geçti. Birçok takımın yer aldığı ve zorlu geçen müsabakalarda  Belediyespor karatecilerimiz sergiledikleri başarılı performansları sayesinde ilçemize aldıkları derecelerle döndü.

Yapılan karşılaşmalar sonucunda Belediyespor Karatecilerimizden Yıldız, Ümit, Genç, Yeşil Kuşak ve üstü karate şampiyonasında,

Selin Yeşil 55 kg.da 1.

Hilal Kaplan 45kg. da 3.

Ziya Akdeniz 40 kg.da 3.

Mahmut Özkan 60 kg.da 2.

Halime Aydın 50 kg.da 3.

Kübra İlhan 55 kg.da 2.

Yunus Efe 65 kg.da 2. oldu.

Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan konuyla ilgili yaptığı açıklamasında “ Kestel’de düzenlenen karşılaşmalarda gösterdikleri performansları sayesinde ilçemizin adını duyurmanın gururunu bizlere bir kez daha yaşatan sporcularımızı ve antrenörleri Necip Kaplanı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.