Belediyespor Karatecileri JKA seminerine katıldı

22-02-2011 Gürsu’da geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen JKA seminerine Mustafakemalpaşa Belediyespor karatecileri de katıldı.        Gürsu Spor Salonu’nda yapılan ve toplam 150

Belediyespor Karatecileri JKA seminerine katıldı

Gürsu Spor Salonu’nda yapılan ve toplam 150 antrenör ve sporcunun katıldığı JKA seminerini Şiyan Hoca 7. Dan Hakan Alpay ve Yavuz Okur verdi. Seminerin Bursalı antrenör ve sporculara çok faydalı olduğunu belirten JKA Hakem Kurulu üyesi Belediyespor Antrenörü 6. Dan Necip Kaplan, seminere katılan Belediyespor karatecilerini de kutladı. Seminer sonunda tüm katılanlara JKA katılım belgesi verilirken, belgelerin Karate Federasyonu tarafından resmi sayıldığı ve antrenör kademe kurslarında geçerli olduğu belirtildi.