Belediyespor Karate Takımı Nisan ayına yoğun bir programla giriyor

26-03-2010 Belediyespor Karate Takımı, nisan ayına yoğun bir çalışma programıyla başlıyor. 23 Martta Bursa’da yapılan ilköğretimler arası il seçmelerinde ilk üçe giren

Belediyespor Karate Takımı Nisan ayına yoğun bir programla giriyor

Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Takımı, nisan ayına yoğun bir çalışma programıyla başlıyor.

23 Martta Bursa’da yapılan ilköğretimler arası il seçmelerinde ilk üçe giren karateciler 09-10-11 Nisan 2010 tarihleri arasında Sivas’ta düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası finallerine katılıyor. Aynı zamanda finallerde Mustafakemalpaşa Belediyespor Milli Antrenörü Necip Kaplan Bursa ilini temsilen antrenör olarak görev alacak.

Nisan ayı programı bir hayli yoğun olan Belediyespor Karate Takımı 02-04 Nisan Erzincan Üniversiteler Arası Türkiye Karate Şampiyonası, 16-17-18 Nisan İstanbul Uluslararası Büyükler Karate Şampiyonası ve 23-24-25 Nisan da yine İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Dünya Çocuklar Karate Şampiyonasına katılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan “Nisan ayını yoğun şampiyona programıyla geçirecek olan Belediyespor Karate takımına yapacakları karşılaşmalarda başarılar diliyorum” dedi.