Belediyespor Kaplanları yine bir numara

23-03-2011 Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen “7. İllerarası Karate Turnuvası” genç sporcuların katılımıyla gerçekleştirildi.        “7. İllerarası

Belediyespor Kaplanları yine bir numara

“7. İllerarası Karate Turnuvası”, Yıldırım Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. 9 ilden gelen 600’e yakın sporcunun katıldığı turnuvada sporcular, minik, yıldız, ümit ve genç kategorilerinde başarılı olmak için adeta ter döktü. 10.11.    12.13.   14.15 yaş gurupları ve sıkletlerinde yapılan yarışmalarda Mustafakemalpaşa Belediyespor karatecilerinden; Alihan Güler, Ömer Faruk Şen, Hilal Kaplan, Selma Akdeniz, Mine Dal ve Orhan Aydın Eren kürsüye çıktı. 6 madalya ile ilçemize dönen sporcularımızı tebrik eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, böylesi güzel bir turnuvayı gerçekleştiren Bursa Büyükşehir Belediyespor yönetici, antrenör ve başkanlarına teşekkür etti. Aynı zamanda Mustafakemalpaşa Belediyespor Antrenörü Necip Kaplanı’da kutlayan Başkan Kurtulan, başarılarının artarak devam etmesini istediğini belirtti.