Belediyespor Kaplanları’ndan bir başarı daha

04-11-2010 Bursa Gürsu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen İllerarası Karate Turnuvası’na Mustafakemalpaşa Belediyespor Kulübü karatecileri damgasını vurdu.      30 Ekim 2010 Cumartesi günü Gürsu

Belediyespor Kaplanları’ndan bir başarı daha

30 Ekim 2010 Cumartesi günü Gürsu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvada Mustafakemalpaşa Belediyespor Karatecileri beş madalya alarak turnuvaya adlarını yazdırdı. Sporcuların performansından bir hayli memnun olan Milli Antrenör Uluslar arası Hakem ve Mustafakemalpaşa Belediyespor Antrenörü Necip Kaplan, hedeflerinin 2011-2012 sezonun da milli takıma yeni sporcular verip resmi Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında başarılı olmak olduğunu belirtti. 06-07 Kasım Lüleburgaz’da yapılacak olan seçme kulüpler turnuvasına katılacaklarını belirten Kaplan, 13 Ekim’de Bilecek’te yapılacak olan Türkiye Şampiyonası 2 bölge elemelerine gideceklerini söyledi.
     Mustafakemalpaşa Belediyespor Sporcularının iller arası karate turnuvasın’dan elde ettikleri sonuçlar ise şöyle;
Gençlerde Ufuk Canıtez 1.ci
Ümitler 70 kg.da Mahmut Rauf Özkan 2.,
52 kg.Orhan Aydın Eren 3.,
Ahlihan Güler 3.,
bayanlarda Hilal Kaplan 55 kg.’da 3.oldular.