Belediyespor Kaplanları Denizli’den 8 madalya ile döndü

23-08-2010 17. Pamukkale Karate Turnuvası 06-07-08 Ağustos 2010 tarihlerinde Denizli’de gerçekleştirildi.   25 il ve 2 ülkeden toplam 913 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen turnuvaya

Belediyespor Kaplanları Denizli’den 8 madalya ile döndü

Geleneksel 17. Pamukkale Karate Turnuvası 06-07-08 Ağustos 2010 tarihlerinde Denizli’de gerçekleştirildi.

25 il ve 2 ülkeden toplam 913 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen turnuvaya Mustafakemalpaşa Belediyespor Karatecilerinden 14 sporcu katıldı. Oldukça heyecanlı geçen turnuvada sporcular kıyasıya mücadele etti. Yapılan karşılaşmalar sonucunda Mustafakemalpaşa Belediyespor karatecileri iki birincilik, iki ikincilik ve dört üçüncülük elde ederek sekiz madalya ile ilçeye döndüler. Birinci olan sporcularımızdan biri 2008 Türkiye Şampiyonluğu, diğeri ise 2010 Türkiye ikinciliği elde etmişti.
Mustafakemalpaşa Belediyespor Karatecilerinin turnuvada oldukça başarılı bir performans sergilediklerini dile getiren Necip Kaplan konuyla ilgili olarak yapmış olduğu açıklamasında; “ Katılımın kaliteli oluşu sporcularımızın gelişmesinde oldukça faydalı oldu. Dereceye giren yada giremeyen tüm sporcularımı başarılarından dolayı kutluyorum. Bir sonraki maçımız 17-18-19 Eylül tarihlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyecek olduğu İstanbul Open karşılaşmalarıdır” dedi.

Dereceye giren sporcularımız ise şöyle;

Ziya Akdeniz                    l.
Batuhan Gökdemir        l.