Belediyespor’dan farklı galibiyet

29-04-2011 Mustafakemalpaşa Belediyespor Minik Kız Basketbol Takımı,Atatürk İlköğretim Okulu’nu 26-3 mağlup etti.      Mustafakemalpaşa Belediyespor, Minik Kız Basketbol Takımı, ilçe spor salonunda

Belediyespor’dan farklı galibiyet

Mustafakemalpaşa Belediyespor, Minik Kız Basketbol Takımı, ilçe spor salonunda oynanan lig mücadelesinde Atatürk İlköğretim Okulu’nu farklı mağlup etti ve sahadan 26-3 galip ayrıldı. Karşılaşmada rakibi karşısında hiç zorlanmadan mücadele eden Beledeyispor’lu oyuncular, gerek altyapı gerekse teknik yönden rakibine üstün olduğunu hem ortaya koyduğu performans, hem de aldığı skorla da göstermiş oldu.