Belediyespor atletleri zirveye koştu

11-12-2012 Mustafakemalpaşa Belediyespor atletleri, Bursa’da yapılan Büyük Atatürk Koşusu’ndan dereceyle döndü.      Bu yıl Bursa’da 77.’si düzenlenen Büyük Atatürk Koşusu, soğuk havaya

Belediyespor atletleri zirveye koştu

Bu yıl Bursa’da 77.’si düzenlenen Büyük Atatürk Koşusu, soğuk havaya rağmen geniş bir katılımla koşuldu.

75 erkek, 7 bayan sporcunun katıldığı organizasyona katılan atletler, 5 km.lik parkuru birinci bitirmek için kıyasıya yarıştı

Büyük mücadeleye sahne olan yarışta genel klasmanda erkeklerde Bursasporlu atlet Burak Bilici, bayanlarda ise İnegöl Nuh Mehmet Küçükçalık Lisesi’nden Bahar Ildırkaya birinciliği kazandı.

Mustafakemalpaşa Belediyespor Kulübü Atletleri’nden ferdi sıralama 40 yaş grubunda Cemalettin Suntur birinci ve Tanzer Dursun’da üçüncü oldu.

Takım yarışmasında ise Mehmet Sarıoğulları, Oktay Can, Sezer Demir, Tarık Özdemir’den oluşan Mustafakemalpaşa Belediyespor Atletizm Takımı Bursaspor’un ardından 44 puanla ikincilik kürsüsüne çıktı.

.