Belediyespor atletleri yüzleri güldürdü

21-03-2012 Mustafakemalpaşa Belediyespor atletleri, Türkiye Masterler Kros Şampiyonası’nda yüzleri güldürdü.      Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Atletizm İl Temsilciliği ve Bursa

Belediyespor atletleri yüzleri güldürdü

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Atletizm İl Temsilciliği ve Bursa Masterler Atletim Kulübü’nün düzenlediği şampiyonaya Belediyespor İdari Koordinatörü Önder Balta eşliğinde katılan atletler; Tanzer Dursun ve Mehmet Sarıoğulları, kendi yaş kategorilerinde derece elde ettiler.
     Bursa Botanik Park’ta 88 yarışmacının katılımıyla yapılan Kros Şampiyonası, büyük heyecana sahne olurken, organizasyona katılan atletlerin dereceye girme mücadelesi büyük alkış aldı.
     Yarışmaya hasta olması rağmen katılan Belediyespor’un tecrübeli atleti Tanzer Dursun, 10 bin metre 40-45 yaş grubunda Türkiye 4.’sü olmayı başarırken, bir diğer başarılı sporcu Mehmet Sarıoğulları ise 10 bin metre 35-39 yaş grubunda Türkiye 2.’si olarak önemli bir başarıya imza attı.
     Türkiye Masterler Kros Şampiyonası’nda Mustafakemalpaşa’nın gururu olan başarılı sporcuları kutlayan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, her iki atletin de gelecek yarışmalarda daha iyi yerlerde olacaklarına inandığını söyledi.

.