Belediyespor atletleri madalyaya koştu

11-09-2012 Mustafakemalpaşa Belediyespor Atletizm Takımı, Balıkesir’de yapılan 4. İsmail Akçay Yarı Maratonu’ndan başarıyla döndü.      Balıkesir’in düşman işgalinden kurtuluşu etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen

Belediyespor atletleri madalyaya koştu

Balıkesir’in düşman işgalinden kurtuluşu etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ve Türkiye Atletizm Federasyonu 2012 yılı faaliyet programında yer alan İsmail Akçay Yarı Maratonu 148 atletin katılımıyla yapıldı.

21 kilometrelik koşuya 5 atletle katılan Mustafakemalpaşa Belediyespor Atletizm Takımı’ndan Nejat Çetin 45 yaş grubunda ilk sırayı alarak, birincilik kürsüsüne çıktı.

Mustafakemalpaşa Belediyespor atletlerinden Cemalettin Suntur 40 yaş grubunda 2. olurken, aynı yaş grubunda Tanzer Dursun’da 5. sırada yer aldı.

Masterler dışında tasnifin yapılmadığı yarı maratonda Belediyespor’un diğer atletleri Mehmet Sarıoğulları ve Sezer Demir ise yarışmayı başarı ile bitirdiler.

Mustafakemalpaşa Belediyespor Atletizm Takımı ayrıca 6 takımın katıldığı koşuda, İstanbul Beştelsiz ve Trabzonspor takımlarının ardından 100 puanla üçüncülük kürsüsüne çıktı.

.