Belediyespor atletleri Bursa’da koştu

18-04-2012     Mustafakemalpaşa Belediyespor Atletizm Takımı sporcuları, geçtiğimiz hafta sonu Bursa ve İznik’te yapılan yarışmalarda ter döktü.

Belediyespor atletleri Bursa’da koştu

Bursa’nın fethinin 686. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Tarihi Kent Koşusu’na katılan Mustafakemalpaşa Belediyespor atleti  Mehmet Sarıoğulları, 15 km.lik parkuru 1.04.02 ile bitirerek, 35-44 yaş grubunda  16. oldu.

İznik Ultra Maratonu kapsamında İznik’te yapılan 10 km koşusuna katılan Belediyespor’un bir diğer başarılı atleti Tanzer Dursun ise yarışmayı 5. olarak tamamladı.

.