Belediyespor atletizmde birincilik kürsüsünde

27-09-2010 Federasyonu tarafından düzenlenen İsmail Akçay Yarı Maratonu Balıkesir’de gerçekleştirildi. 26 Eylül Pazar günü gerçekleştirilen ve Türkiye genelinde 100 atletin katıldığı

Belediyespor atletizmde birincilik kürsüsünde

Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen İsmail Akçay Yarı Maratonu Balıkesir’de gerçekleştirildi.
26 Eylül Pazar günü gerçekleştirilen ve Türkiye genelinde 100 atletin katıldığı maratonda Mustafakemalpaşa Belediyespor adına Tanzer Dursun yarıştı. Bir hayli heyecanlı geçen maratonun sonunda Mustafakemalpaşa Belediyespor adına koşan Tanzer Dursun, 40 yaş grubunda birincilik kürsüsüne çıktı.