Belediyespor Atletizm Takımı Kent Koşusu’na katıldı

19-04-2010 Belediyespor Atletizm Takımı, Bursa’da yapılan “5. Osmangazi Tarihi Kent Koşusu”na 28 sporcu ile katıldı. Bursa’nın merkez ilçelerinden Osmangazi’de geçtiğimiz Pazar günü

Belediyespor Atletizm Takımı Kent Koşusu’na katıldı

Mustafakemalpaşa Belediyespor Atletizm Takımı, Bursa’da yapılan “5. Osmangazi Tarihi Kent Koşusu”na 28 sporcu ile katıldı.

Bursa’nın merkez ilçelerinden Osmangazi’de geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen ve toplam 300 kişinin yarıştığı “5. Osmangazi Tarihi Kent Koşusu”na Mustafakemalpaşa Belediyespor Atletizm Takımı, antrenör Tanzer Dursun önderliğinde katıldı.

Antrenör Dursun, yarışlarda 28 sporcu ile yer aldıklarını belirterek, takımdan Esra Aydın’ın 6’ncı, Tuğba Kırgı’nın 14’ncü, Gözde Efe’nin 15’nci, Tuğba Uludağ ve Muhammed Coşkun’un 16’ncı ve Mustafa Coşkun’un da 39. Olduğunu söyledi.