Belediyespor Antrenörü “Kaplan” Teknik Kurula Getirildi

05-06-2009 Karete Antrenörümüz Necip Kaplan 02 Mayıs 2009 tarihi itibariyle Türkiye Karate Federasyonu Teknik Kata Kurulu üyeliğine getirildi. Resmi olan 4 stilden

Belediyespor Antrenörü “Kaplan” Teknik Kurula Getirildi

Belediyespor Karete Antrenörümüz Necip Kaplan 02 Mayıs 2009 tarihi itibariyle Türkiye Karate Federasyonu Teknik Kata Kurulu üyeliğine getirildi.

Resmi olan 4 stilden Ankaralı Necmi Alkan Storya, Trabzonlu Hasan Kılınç Gojuryo, İstanbullu Erol Çevik Vadoryo, Tekirdağlı Yılmaz Destegül ve Mustafakemalpaşalı Belediyespor ve Kaplanspor Antrenörü Karateci Necip Kaplan Sohotokan stiline getirildi. İstanbul’da yapılan kurullar toplantısında konuşan Federasyon Başkanı Esat Delihasan, tüm kurullara başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’da “ Belediyespor antrenörlerinden Necip Kaplan’ı karate branşında göstermiş olduğu başarılarından ve seçildiği teknik kuruldaki yeni görevinden dolayı kutluyorum” ifadelerinde bulundu. Bizlerde belediye ailesi olarak Katadan Sorumlu olan Milli Antrenör Necip Kaplan’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.