Belediyespor’a Milli Takım yolu açıldı

24-01-2012 Mustafakemalpaşa Belediyespor’da görev yapan 2 antrenör ve 3 sporcu Milli Takım’a seçildi. Karate, güreş ve tekvando branşlarında katıldığı şampiyonalarda önemli dereceler

Belediyespor’a Milli Takım yolu açıldı

Karate, güreş ve tekvando branşlarında katıldığı şampiyonalarda önemli dereceler kazanan Mustafakemalpaşa Belediyespor’ lu gençler, başarılarını Milli Takım’a seçilerek pekiştirdi.

16-22 Ocak tarihleri arasında Alanya’da 2 bin sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Türkiye Gençler Tekvando Şampiyonası’nda, + 68 kiloda Türkiye 3.’sü olarak bronz madalya kazanan Merve Sevi ile birlikte Rıza Tokgöz ve Gamze Altıntaş, Tekvando Milli Takımı’na davet edildi.

Antalya’daki ay-yıldızlı takımın kampına katılan 3 sporcu ile birlikte, Belediyespor Karate Takımı’ndan 52 kg.’da Ziya Akdeniz ve +54 kg.’da Hilal Kaplan’da Milli Takım seçmelerine çağrıldı.
Haziran ayında düzenlenecek olan Büyükler Karate Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan Türk Milli Takımı’nın Gelişim Kampı’na katılan genç sporcuların yanı sıra Belediyespor Karate Antrenörü Necip Kaplan’a da milli görev verildi. Kaplan, Milli Takım Antrenörü olarak Türkiye’yi İspanya’daki Avrupa Karate Şampiyonası’nda temsil edecek.

Belediyespor’a bir sevindirici haberde güreşten geldi. Mustafakemalpaşa Belediyespor’un tecrübeli Güreş Antrenörü Sabahattin Ayyıldız’da Yıldız Güreş Milli Takım Antrenörlüğü görevine seçildi.

Genç sporcuları ve çalıştırıcıları tebrik eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ay-yıldızlı formanın hayırlı olmasını dilerken; “ Sporcularımıza farklı branşlarda Milli Takım yolunun açılması bizi gururlandırdı. Gençlerimizin Mustafakemalpaşa’yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Sporcularımıza her zaman destek olan ailelerine ve antrenörlerine teşekkür ediyorum” dedi.