Belediyemizden Sıcak Yemek Organizasyonu

26-08-2009 yıl ramazan ayında vatandaşlarımıza sıcak yemek yardımı yapan belediyemiz, bu yıl da hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle ihtiyaç sahiplerine sıcak yemeklerini ulaştırmaya

Belediyemizden Sıcak Yemek Organizasyonu

Her yıl ramazan ayında vatandaşlarımıza sıcak yemek yardımı yapan belediyemiz, bu yıl da hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle ihtiyaç sahiplerine sıcak yemeklerini ulaştırmaya devam ediyor.

İlçemizde yer alan mahalle muhtarları ve belediye zabıta ekiplerimizin tahkikatları sonucunda ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 250 vatandaşımızın yemekleri her akşam düzenli olarak adreslerine teslim ediliyor. Belediyemiz ve ilçemizde yer alan hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla devam edilen yemek yardımı; evinde yemek yapma durumu söz konusu olmayan vatandaşlarımıza sıcak yemek, bunun yanında diğer ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza da kuru gıda yardımı şeklinde devam ettiriliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan “ilçemizde ihtiyaç sahibi ailelerimizi bulundukları konumdan biraz olsun kurtarmak, huzurlu ve mutlu olmalarını sağlamak için imkânlarımız dâhilinde sosyal belediyecilik anlayışımızla hareket etmekteyiz. Bereket ayında onların sofralarına bir katkımız olması ve yüzlerinin gülmesi için çaba sarf ediyoruz. Amaçımız dar gelirli halkımıza yardım eli uzatarak bir nebze olsun mutlu olmalarını sağlamak ve yalnız olmadıklarını hissettirmektir’’ dedi.