Belediyemiz Organizasyonuyla “Gençlik Şöleni” Düzenleniyor

18-05-2009 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde belediyemiz organizasyonu ile “ Gençlik Şöleni” düzenleniyor.               Belediyemizin daveti üzer

Belediyemiz Organizasyonuyla “Gençlik Şöleni” Düzenleniyor

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde belediyemiz organizasyonu ile “ Gençlik Şöleni” düzenleniyor.

Belediyemizin daveti üzerine ilçemize gelen Kuzey Osetya Halk Dansları Grubu ilçemiz gençleriyle bayram coşkusunu birlikte yaşamaya hazırlanıyor. 20 Mayıs 2009 Çarşamba akşamı saat 20:30’da İlçe Kapalı Spor salonunda düzenlenecek olan gençlik şöleninde; Kuzey Osetya Halk Dansları Grubu’nun yanı sıra Ticaret Meslek Lisesi Kafkas Halk Dansları, Meslek Lisesi Bursa Yöresi Kız Gurubu, Kolbastı Ekibi, Break Dans Gösteri Grubu, Güzel Yalı Gençlik Spor Kulübü Anadolu Ateşi gösteri grupları da yer alıyor.

Gençlerin kardeşlik ve dostluk köprüsünü kuracakları ve muhteşem görsel şölenin yaşanacağı 20 Mayıs 2009 Çarşamba Günü saat 20:30’da düzenlenecek olan Gençlik Şöleninin yanı sıra, 21 Mayıs 2009 Perşembe günü saat 21:00’de Çeltikçi Beldesi ve 22 Mayıs 2009 Cuma günü saat 21:00’de Tatkavaklı Beldesi’nde de Kuzey Osetya Halk Dansları Grubu gösterileri düzenlenecektir.

Geçekleştirecek olduğumuz organizasyonlarımız ücretsiz olup tüm halkımız davetlidir.