Belediyemiz Organizasyonu ile “ Kırsal Kalkınma Yatırımları” Bilgilendirme Toplantısı Düzenleniyor

17-11-2009 Belediyesi organizasyonu ve T.C. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Bursa İl Tarım Müdürlüğü’nün katkılarıyla 19 Kasım 2009 Perşembe günü saat:

Mustafakemalpaşa Belediyesi organizasyonu ve T.C. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Bursa İl Tarım Müdürlüğü’nün katkılarıyla 19 Kasım 2009 Perşembe günü saat: 13:00’te Belediye Düğün Salonu’nda “Kırsal Kalkınma Yatırımları” hakkında bilgilendirme toplantısı yapılacak.

Bursa İl Tarım Müdürlüğü’nde görevli Ziraat Mühendisi Sedat Köseoğlu tarafından; Kırsal kalkınma yatırımları neyi kapsıyor?,Kimler başvurabilir?,Hangi tesisler kurulabilir?,Yatırımların uygulanması ve izlenmesi nasıldır? Başlıklı konular hakkında bilgiler verilecektir.

İlçemiz adına önemli gördüğümüz bu organizasyon ücretsiz olup, tüm halkımız davetlidir.,