Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü Bilgilendirmeye Devam Ediyor

05-05-2009 İtfaiye Müdürlüğü, Mustafakemalpaşa Anadolu Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilere yangın söndürme cihazlarının kullanımı, bakımı ve yangın konulu seminer verdi. 29.04.2009

Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü Bilgilendirmeye Devam Ediyor

Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü, Mustafakemalpaşa Anadolu Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilere yangın söndürme cihazlarının kullanımı, bakımı ve yangın konulu seminer verdi.

29.04.2009 Çarşamba günü saat 14:00 de Mustafakemalpaşa Anadolu Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi eğitim salonunda gerçekleştirilen seminere Okul Müdürü Nail Atınok, Okul Öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

İtfaiye Müdürlüğü Personellerinden İlhan Kaygısız’ın slayt gösterimi eşliğinde anlattığı yangın söndürme cihazlarının kullanımı, bakımı ve yangın konulu seminere öğrencilerin ilgisi bir hayli yoğundu. Daha sonra okul bahçesinde eğitim amaçlı çıkartılan yangında, yangın söndürme cihazlarıyla öğrencilere müdahale tarzları tatbiki olarak uygulatıldı.