Belediyemiz Gazi ve Şehit Ailelerini Unutmadı

23-09-2009 Eylül Gaziler günü kutlamaları çerçevesinde Belediyemiz gazilere ve şehit ailelerine Öğretmen Evi’nde iftar yemeği düzenledi. Bu yıl ramazan ayına denk gelmesinden

Belediyemiz Gazi ve Şehit Ailelerini Unutmadı

19 Eylül Gaziler günü kutlamaları çerçevesinde Belediyemiz gazilere ve şehit ailelerine Öğretmen Evi’nde iftar yemeği düzenledi.

Bu yıl ramazan ayına denk gelmesinden dolayı düzenlenen iftar yemeğine; İlçe Kaymakamı Kazım Karabulut, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat Gürdal, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Emniyet Müdürü Zafer Ersin, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Yemekte açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan “ Bu toprakların vatan haline gelmesini sağlayan siz şehit ailelerinin, şehit evlatlarımızı iftar yemeğimizde minnet ve şükranla anıyor, gazilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Afiyet Olsun” dedi.

Yemeğin ardından Sümer Altuğ, seymen kıyafetiyle gazi ve şehitlere özel okuduğu şiir ve harmandalı oyunu ile yemeğe renk kattı.