Belediyemiz “SWOT” Durum AnalizToplantısının İlkini Gerçekleştirdi

19-06-2009 Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü koordinasyonuyla, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin gelecek 5 yıllık çalışmaların planlanması amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında, ( SWOT ) Durum

Belediyemiz “SWOT” Durum AnalizToplantısının İlkini Gerçekleştirdi

Mustafakemalpaşa Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü koordinasyonuyla, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin gelecek 5 yıllık çalışmaların planlanması amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında, ( SWOT ) Durum Analizi yapmak amacıyla toplantı düzenlendi.

17/06/2009 Çarşamba günü saat 14:30-17:00 saatleri arasında Mustafakemalpaşa Belediyesi Encümen Odası’nda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Belediye Birim Amirleri, Strateji Geliştirme Birim Sorumlusu ve Uludağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof.Dr. Hasan ERTÜRK’ün katıldı.

Toplantı açılış konuşmasında Başkan Sadi Kurtulan ““Mustafakemalpaşa’nın geleceğine hizmet etmek istiyoruz” dedi. Sayın Prof.Dr. ERTÜRK ise “Bir Mustafakemalpaşalı olarak sizlere yardımcı olmayı görev biliyorum” ifadelerinde bulundu. Prof.Dr. ERTÜRK başkanlığında yürütülen toplantıda Mustafakemalpaşa Belediyesi ve ilçenin “Güçlü,Zayıf yönleri ile oluşabilecek Tehditler ve Fırsatlar” üzerinde duruldu.