Belediyeden 'vergi' mesaisi

24-11-2015 Belediyesi, emlak ve çevre-temizlik vergisi ile yol harcamalarına katılma paylarının ödeme işlemlerinin kolaylaştırılması için hafta sonu mesai yapacak. Vergi ve katılma

Belediyeden 'vergi' mesaisi

Mustafakemalpaşa Belediyesi, emlak ve çevre-temizlik vergisi ile yol harcamalarına katılma paylarının ödeme işlemlerinin kolaylaştırılması için hafta sonu mesai yapacak. Vergi ve katılma paylarının 2015 yılına ait ikinci dönem ödeme süresi 30 Kasım 2015 Pazartesi günü sona erecek. Mükelleflerin söz konusu ödemeleri rahatlıkla gerçekleştirmeleri ve cezalı duruma düşmemeleri için  hareket geçen Mustafakemalpaşa Belediyesi,  tahsilat işlemlerine hafta sonu da devam edecek. Belediye vezneleri, 28 Kasım Cumartesi ve 29 Kasım  Pazar günleri saat 08.00-17.00 arasında açık olacak. Ödemelerin son günü olan 30 Kasım'da ise vezneler saat 20.00'a kadar hizmet verecek. Vatandaşlar ödemelerini tahsilat veznelerinden gerçekleştirebileceği gibi www.mustafakemalpasa.bel.tr  internet adresinden online olarak da yapabilecek.