Belediyeden Ücretsiz “ Ebru Sanatı” Kursu

20-01-2010 Belediyesi Geleneksel Türk sanatlarının en güzellerinden biri olan “ Ebru Sanatı” için ücretsiz kurs açıyor. Unutulmaya yüz tutmuş geleneksel sanatlarımızdan biri

Belediyeden Ücretsiz “ Ebru Sanatı” Kursu

Mustafakemalpaşa Belediyesi Geleneksel Türk sanatlarının en güzellerinden biri olan “ Ebru Sanatı” için ücretsiz kurs açıyor.

Unutulmaya yüz tutmuş geleneksel sanatlarımızdan biri olan ebru sanatının herkese tanıtılması ve öğretilmesinin amaçlandığı kurslara kayıtların başladığı bildirildi. Müracaatların ise Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’nden temin edilecek olan başvuru formları ile gerçekleştirileceği kaydedildi.

Aynı zamanda 21 Ocak 2010 Perşembe akşamı saat 19:30’da Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’nde kursla ilgili bilgilendirme ve tanıtım toplantısı yapılacağı, ilgi duyan tüm vatandaşlarımızın katılmasının beklendiği bildirildi.