BELEDİYEDEN OKULLARA BOYA VE PARKE TAŞI DESTEĞİ

01-09-2019 Mustafakemalpaşa Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçedeki okullara boya ve kilitli parke taşı desteğini sürdürdü. Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala eksikleri tespit edilen bazı okulların ihtiyacına cevap verildi.

BELEDİYEDEN OKULLARA BOYA VE PARKE TAŞI DESTEĞİ

Mustafakemalpaşa Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçe genelindeki okullara boya ve kilitli parke taşı desteğini sürdürdü. Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala bakım onarım çalışmalarına hız verilirken eksikleri tespit edilen bazı okulların da ihtiyacına Mustafakemalpaşa Belediyesi cevap verdi. İlçede eğitim veren Mustafakemalpaşa Merkez Anaokulu, ilkokulu, ilköğretim okulu, Atatürk ilköğretim ve Balibey İlköğretim okulu bahçelerinde yaklaşık 2500 metrekarelik alan parke taşı ile örüldü.

Öğrencilerin teneffüs saatlerinde daha güvenli şekilde dinlenebilmeleri için okul bahçelerindeki bozuk zeminler onarılırken parke taşı örülen alanlar ise daha güzel bir görünüme kavuşturuldu. Boya ve parke taşı örme çalışmaları devam eden okullarda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ilçe genelinde öğrenim gören öğrencilerin kışın çamurdan yazın ise tozdan korunmalarını amaçladıklarını ifade etti.

Eğitime tam destek

Başkan Kanar, “Öğrencilerin daha rahat ve çağdaş bir ortamda eğitim görebilmeleri için elimizden geleni fazlasıyla yaptık, belediye olarak her alanda eğitime tam destek vermeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Milli Eğitim Müdürü karşıladı

Boya badana çalışmaları tamamlanan Güner Şenpamukçu Ortaokulunu da ziyaret eden Başkan Kanar’ı ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe karşıladı. Efe, Başkan Kanar’a okulun içini gezdirerek çeşitli bilgiler verdi. Mustafa Efe, “Çaltılıbük, Ovaazatlı, Taşpınar, Koşuboğazı ve Yeşilova mahallelerimizdeki okullarımıza yaklaşık 500 litre boya desteği sağlandı. Yapılan çalışmalar için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.