Geri Dön

Belediyeden muhtarlara teknoloji desteği

23-08-2010 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, düzenlenen törenle mahalle muhtarlarına bilgisayarlarını teslim eti.   Mustafakemalpaşa Belediye Düğün Salonu’nda yapılan törene; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın

Belediyeden muhtarlara teknoloji desteği

23-08-2010 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, düzenlenen törenle mahalle muhtarlarına bilgisayarlarını teslim eti.   Mustafakemalpaşa Belediye Düğün Salonu’nda yapılan törene; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, düzenlenen törenle mahalle muhtarlarına bilgisayarlarını teslim eti.

 

Mustafakemalpaşa Belediye Düğün Salonu’nda yapılan törene; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın yanı sıra, Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Korkmaz, Yalıntaş Belediye Başkanı Mahmut Ertuğrul, Meclis Üyeleri Engin Sökmen, Cemal Batır, Erhan Onar, Melahat Kamile İlhan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Muzaffer Ceylan ile muhtarlar katıldı.

Muhtarlarla yaptıkları toplantıda kendilerine ‘Bilgisayar’ sözü verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Öncelikle bu teslimatta biraz geciktiğimiz için muhtarlarımızdan özür diliyorum. Ancak, 2009 yılı bütçesinden böyle bir alım gerçekleştiremediğimiz için mecburen 2010 yılı bütçesine bu alımı koymak zorunda kaldık. Bu nedenle biraz gecikme oldu. Sonuçta biraz geçte olsa verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Muhtarlar, bizim elimiz-ayağımız. Demokrasi mahalleden, muhtardan başlar. Sizler demokrasinin uçbeylerisiniz. Bu bilgisayarlar sayesinde artık bize bir ‘tuş’ kadar yakınsınız. Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerde bizlere verdiğiniz desteğe çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da ilçemizin kalkınması için hep birlikte, elele, gönül gönüle vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sizlerin desteğiyle bugüne kadar nasıl hizmet verdiysek, bundan sonra da yine sizlerin desteğiyle hizmet girmeyen mahalle, cadde, en küçük sokak kalmayacak” dedi.

Bursa Milletvekili Ali Koyuncu da muhtarlara verdikleri bilgisayar sözünü tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Muhtarlarımıza o gün bir söz verdik ve bugün burada yerine getirmenin sevincini yaşıyoruz. Sizlerin destekleriyle bugüne kadar birçok hizmet gerçekleştirdik. Bundan sonra da sizlerin desteğiyle hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Milletvekili Ali Koyuncu daha sonra muhtarlara 12 Eylül’de yapılacak olan Anayasa oylaması ile ilgili bilgi verdi.

Konuşmaların ardından tüm programları Belediye Bilgi İşlem Merkezi tarafından yüklenen bilgisayar ve yazıcıları mahalle muhtarlarına teslim edildi.