Belediyeden kesintisiz hizmet

26-11-2013 Belediyesi, Elektronik Kartlı Sayaç ( EKS) kullanan vatandaşların mağdur duruma düşmemeleri için yeni bir uygulama başlattı. Buna göre, akıllı sayaçlarına su

Belediyeden kesintisiz hizmet

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Elektronik Kartlı Sayaç ( EKS) kullanan vatandaşların mağdur duruma düşmemeleri için yeni bir uygulama başlattı. Buna göre, akıllı sayaçlarına su yüklemeyi unutan ve kartlarında kredileri biten vatandaşlar gece saat 23.00’e kadar belediye veznelerine başvurabilecek. Hafta içi saat 23.00’e kadar açık kalacak olan tahsilât veznelerine gelecek vatandaşlar, emlak ve su gibi diğer faturalarını da ödeyebilecek. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yeni uygulamanın vatandaşların iş ve işlemlerini kolaylaştıracağını söylerken, diğer ödemelerinde veznelerden sorunsuz bir şekilde yapılabileceğini belirtti.