Belediyeden bir yenilik daha

03-03-2010 Belediyesi, ruhsat başvurusu yapan vatandaşlara ruhsatlarını ‘çerçeveli’ olarak teslim etmeye başladı. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde bir ‘yeni’ hizmet daha başlatıldı. Vatandaşların ruhsat başvuruları

Belediyeden bir yenilik daha

Mustafakemalpaşa Belediyesi, ruhsat başvurusu yapan vatandaşlara ruhsatlarını ‘çerçeveli’ olarak teslim etmeye başladı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde bir ‘yeni’ hizmet daha başlatıldı. Vatandaşların ruhsat başvuruları yapılan gerekli değerlendirmeler sonucunda hazırlandıktan sonra ‘çerçeveli’ olarak teslim ediliyor. Geçtiğimiz gün başlatılan uygulamada ilk ‘çerçeveli’ ruhsatı sahibine Belediye Başkanı Sadi Kurtulan teslim etti. Uygulamadan çok memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, “Ruhsatımızı almaya geldiğimizde çerçevelenmiş olduğunu gördük. Bu da bizi çok mutlu etti. Belediyemiz bizi bu hizmetiyle hem çerçeve masrafından kurtardı, hem de bir anlamda işyeri açarken ilk hediyemizi de vermiş oldu. Uygulama nedeniyle Başkanımız Sadi Kurtulan’a çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Başkan Sadi kurtulan da işyeri açan esnafa karşı küçük bir jest yapmak istediklerini kaydederek, “Bize ruhsat için başvuru yapan vatandaşlarımıza yeni bir uygulama başlattık ve ruhsatlarını ‘çerçeveli’ olarak vermeye başladık. Bu uygulama ile esnafımıza hem küçük bir jest yapmış olacağız hem de onları ruhsat çerçeveletme işinden kurtarmış olacağız” diye konuştu.