Belediye Zabıta Ekiplerinden Dilenci Operasyonu

07-08-2009 Zabıta Müdürlüğü Ekipleri cami önleri, kavşak ve yaya kaldırımlarında vatandaşların dini duygularını istismar ederek yardım isteyen dilencileri topladı. 07 Ağustos 2009

Belediye Zabıta Ekiplerinden Dilenci Operasyonu

Belediye Zabıta Müdürlüğü Ekipleri cami önleri, kavşak ve yaya kaldırımlarında vatandaşların dini duygularını istismar ederek yardım isteyen dilencileri topladı.

07 Ağustos 2009 Cuma günü yapılan operasyon sonucunda muhtelif camilerin avlularında dilencilik yapan 10 dilenci, zabıta memurlarınca belediyemiz zabıta bürosuna getirilerek, üstlerinde arama yapıldı.

Yapılan aramalar sonucunda dilencilerin oldukça fazla para topladıkları gerçeğiyle karşılaşılırken, üzerlerinden çıkan paralar zabıta ekiplerince müsadere edildi. Toplanan dilenciler, haklarında rapor düzenlenerek uyarılarda bulunulduktan sonra serbest bırakıldı.