Belediye'ye çöp kamyonu desteği

30-09-2015 Büyükşehir Belediyesi, kendi çöplerini kendi elemanlarıyla toplama kararı alan Mustafakemalpaşa Belediyesi'ne  çöp kamyonu hibe etti. Çöp sorununa kalıcı çözümler bulmak, sağlıklı

Belediye'ye çöp kamyonu desteği

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kendi çöplerini kendi elemanlarıyla toplama kararı alan Mustafakemalpaşa Belediyesi'ne  çöp kamyonu hibe etti. Çöp sorununa kalıcı çözümler bulmak, sağlıklı ve temiz bir çevre oluşturmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Mustafakemalpaşa Belediyesi'ne Büyükşehir Belediyesi'nden araç desteği geldi. Temizlik İşleri Müdürlüğü araç filosuna katılan 3 adet çöp kamyonunu teslim alan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 131 mahallenin temizliğinin hızlı ve sürdürülebilir bir şekilde sağlanmasının kolaylaşacağını söyledi.   'Yaygın ve etkin temizlik'   Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye araç desteği için teşekkür eden Başkan Kurtulan; "  Mustafakemalpaşa, 131 mahallesiyle Bursa'nın en büyük yüzölçümüne sahip ilçesi konumunda bulunuyor. 'Bütünşehir' olmanın getirdiği bir avantajı yaşıyoruz. Bu destekle, Mustafakemalpaşa'nın temizlik hizmetlerini yaygın ve etkin bir şekilde sürdüreceğiz. Araçların, kazasız, belasız, hayırlı işlerde kullanılmasını diliyorum" dedi.