Belediye Sporlu karateciler zirveye çıktı

22-01-2014 Belediye Spor Karate Takımı, İller Arası Karate Şampiyonası’ndan madalya ve umutla döndü. Bursa Yenişehir’de düzenlenen İller Arası Karate Şampiyonası geniş bir

Belediye Sporlu karateciler zirveye çıktı

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Karate Takımı, İller Arası Karate Şampiyonası’ndan madalya ve umutla döndü. Bursa Yenişehir’de düzenlenen İller Arası Karate Şampiyonası geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Kocaeli, Sakarya, Eskişehir, Kırklareli ve Balıkesir’den gelen 700 sporcunun katılımıyla yapılan şampiyonada, Belediye Spor Karate Takımı iki 1.’lik ve iki 3.’lük elde ederek, önümüzdeki hafta başlayacak olan Türkiye Şampiyonası öncesi umut verdi. İller Arası Karate Şampiyonası’nda Belediye Sporlu genç karatecilerden Gülse Özdel ve Serhat Kaygın kategorilerinde 1. olurken, Barış Burhan ve Melih Gülvardar’da 3.’lüğü elde ederek önemli bir başarıya imza attı. Mustafakemalpaşa Belediye Spor Karate Takımı Antrenörü Engin Macar, 29 Ocak-2 Şubat tarihlerinde Balıkesir Burhaniye'de yapılacak olan Minik ve Yıldızlar Karate Şampiyonası öncesi elde edilen bu sonuçların sporcuların şampiyonaya hazır olduklarını gösterdiğini belirtti. Macar; “ Bursa tarihinde bir ilki başararak Dünya Şampiyonalarında üst üste iki kez kürsüye çıkan Milli Sporcumuz Tolga Macar, bilgi ve birikimlerini takımımıza aktararak bizlere güç verdi. Karate Takımımızın önümüzdeki günlerde çok önemli başarılar kazanacağına inanıyoruz.  Desteğini ve ilgisini bizden esirgemeyerek,  Mustafakemalpaşa’dan başarılı sporcular çıkması için imkân sağlayan Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan'a sporcularımız ve velilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.