Belediye Sporlu karateciler hız kesmiyor

17-03-2014 Belediye Spor Karate Takımı Bursa'da düzenlenen şampiyonadan 9 madalya ile döndü. 8.Geleneksel Bursa Büyükşehir Belediyesi İllerarası Karate Şampiyonası geniş bir katılımla

Belediye Sporlu karateciler hız kesmiyor

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Karate Takımı Bursa'da düzenlenen şampiyonadan 9 madalya ile döndü. 8.Geleneksel Bursa Büyükşehir Belediyesi İllerarası Karate Şampiyonası geniş bir katılımla tamamlandı. İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Balıkesir ve Bursa gibi Türk Karatesi'nde söz sahibi olan kentlerden gelen çok sayıda karatecinin yer aldığı şampiyonada 18 sporcu ile mücadele eden Belediye Spor Karate Takımı'ndan 9 karateci kürsüye çıkmayı başardı. 2004-2005 Doğumlu Erkekler Kumite'de 6 kategoriden 5 madalya alan Belediye Sporlu karateciler gelecek için umut verdi. Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Bursa Büyükşehir Belediye Spor Başkan Yardımcısı İlhan Satık'ın da katıldığı törende genç karateciler madalyalarını aldı. Belediye Spor Karate Antrenörü Engin Macar, Mustafakemalpaşa'da karatenin her geçen gün geliştiğini ve başarıların umut verdiğini söyledi. Macar; “ Şampiyonada kazandığımız madalyalar gelecekte büyük zaferlerin habercisidir. Karate sporunun gelişimi ve sporcuların desteklenmesine büyük katkı veren Spor Koordinatörümüz Önder Balta ve Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan'a teşekkür ediyorum” dedi.